澳门皇冠棋牌

Skip navigation
Ku ndodhemi

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri

Participants share ideas at the Youth Trail, Tirana, 15 September 2017. (OSCE/Lucia Carmona) Detajet e fotografisë
Veprimtaritë e Prezencës së Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë variojnë nga kontrolli i armëve dhe lufta kundër trafikimit e deri te reforma zgjedhore; nismat kundër korrupsionit; projektet për integrimin gjinor dhe mjedisor; mbrojtja e të drejtave të njeriut; reformat legjislative, gjyqësore dhe të medias; dhe ngritja e kapaciteteve të oficerëve të zbatimit të ligjit.
Prezenca e OSBE-së i trajnoi nxënësit për fotogazetari dhe organizoi ekspozitë me punimet e tyre
Transmetuar në televizionin “A1 Report”, në shqip, më 24 shtator 2014.